پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۲۰ آذر ۱۳۹۶، ۱۹:۲۵

گزارش مهر؛

تداعی کابوس زلزله ۷.۳ ریشتری/ مردم در خیابان ها هستند

تداعی کابوس زلزله ۷.۳ ریشتری/ مردم در خیابان ها هستند

کرمانشاه- مردم در شهرستانهای کرمانشاه از هراس زلزله در خیابان هستند و مسئولین شهرستان ثلاث باباجانی و استان کرمانشاه از عدم بروز خسارت خبر می دهند.

به گزارش خبرنگار مهر، پس از زلزله ۶ ریشتری حلبچه عراق و تکانه ۵.۶ ریشتری آن در کرمانشاه، زلزله ۲۱ آبان برای مردم تداعی شده و موجی از هراس و اضطراب اهالی مناطق زلزله زده را فرا گرفته است.

خیابان های کرمانشاه

گزارش ها از پاوه، جوانرود. ثلاث باباجانی، سرپل ذهاب و شهر کرمانشاه حاکی از وحشت مردم و بیرون زدن آنها از خانه هاست.

در حالی که مشخص شده لرزه دقایقی قبل چندان خطرناک نبوده اما مردم اصرار دارند جلوی پمپ بنزینها صف بکشند و باک خودروهای خود را پر کنند.

خیابان های پاوه

استاندار کرمانشاه، بخشدار ازگله و فرماندار ثلاث باباجانی متفق القول هستند که خسارت جانی وجود ندارد و خسارت مالی نیز گزارش نشده است.

برخی از بومیان منطقه در پاوه و ازگله در گفتگو با خبرنگار مهر از خسارت به برخی خانه های روستایی خبر داده اند.

کد خبر 4169339

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • ح خ IR ۰۰:۰۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۲۱
      0 0
      خدایابه خانوادم وهم شهریام که درکرمانشاه زتدگی میکنن کمک کن